Over Zorghorizon

Michiel Veldhuisen,  Mantelzorgondersteuner

Nadat ik in 1993 op de Technische Universiteit Delft ben afgestudeerd (MSc Industrieel Ontwerpen), heb ik mij ontwikkeld als specialist leren en innoveren. Eerst 15 jaar in dienst als manager bij de LOI en daarna als zelfstandig ondernemer. Hierbij heb ik ook jarenlange ervaring in het domein Zorg opgedaan.  Tegelijkertijd ben ik ook mantelzorger.

Hierdoor weet ik hoe het er aan toegaat in zorginstanties, in ziekenhuizen, wat de rol van huisartsen, specialisten en paramedici is, hoe het in zijn werk gaat met protocollen, procedures, indicaties, regelingen en het woud van loketten dat hier bijhoort.

De combinatie van "zorgen voor", ontzorgen en vooral oplossingsgericht regelen, ligt mij goed en ik ben pas tevreden als de beste oplossing is gekozen, die optimaal aansluit bij wat een cliënt nodig heeft. Ik heb inmiddels een netwerk opgebouwd, dat ik kan inzetten voor ondersteuning.

Met plezier gids ik mantelzorgers naar oplossingen voor hun zorgsituatie.  Daarnaast blijf ik geboeid door de vele nieuwe ontwikkelingen en nieuwe toepassingen binnen leer- en werk en zorgsituaties, die het u allemaal makkelijker kunnen maken. Cliënttevredenheid en gebruiksvriendelijkheid staan hierbij voor mij centraal.

Wat anderen zeggen over Michiel:

"De hulp van Michiel zowel voor als na mijn operatie bleek onmisbaar. Hij is honderd procent inzetbaar, kan gericht meeregelen en -denken en is uitermate creatief bij het vinden van een oplossing voor de vele problemen die zich voordoen tijdens de revalidatie".

“Voor mij is betrouwbaarheid, zelfstandigheid en deskundigheid essentieel bij een opdracht. Als manager kan ik niet tot in detail betrokken zijn bij een traject en heb ik dus behoefte aan iemand die het onder controle heeft, dit uitstraalt en op het juiste moment aan de bel trekt. Dat gaat met Michiel goed.”

“Vakkundig en behulpzaam. De kwaliteit van zijn werk geeft aanleiding tot grote tevredenheid". 

"Door de professionele bijdrage van Michiel is onze leeromgeving verrijkt met webcolleges en interactieve discussiegroepen. Dit project was een groot succes! Niet alleen de studenten leerden te studeren in een innovatieve online leeromgeving. Onze docenten hebben een nieuwe mijlpaal bereikt in hun streven te innoveren en hun studenten te blijven bedienen. Dit op een kosten-effectieve manier met behulp van state of the art technologie"

“Samen met Michiel als extern projectleider, en een team van LOI medewerkers, heb ik mogen werken aan de introductie, en 5 jaar later het ontwikkelen van de succesvolle Bachelor opleiding Logistiek en Economie. De score ‘excellent’ die we als team daarvoor hebben behaald bij een opleidingsinspectie zegt eigenlijk genoeg over het functioneren van Michiel onder grote druk in een complexe organisatie"

 

Meer Informatie?